YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Piuhakauppa verkkokaupan tuotteita myy Piuhakauppa Y-3155115-5.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Hinnat sisältävät Alv 24%.

Piuhakaupan mahdollinen tulos jakautuu 2/3 kauppiaille ja loput 1/3 jää piuhakauppaan. Tuolla jäävällä osalla piuhakauppiaat järjestävät esim kaupan pikkujoulut ja kesäjuhlat. 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.piuhakauppa.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Tilatut tuotteet

laskun loppusumman

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Visa, Mastercard, Paypal, Tilisiirto, Mobilepay


MAKSUPALVELUTARJOAJA

Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


TOIMITUSAIKA

Postitamme varastotuotteet seuraavan 3 arkipäivän aikana ja tilaus on perillä postista riippuen 2–10 arkipäivässä.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan piuhakauppa.com verkkosivulla.


TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Yli 10€ tilausket sisältävät posti- ja pakkauskulut. Alle 10€ tilauksista peritään postitusmaksu hinnaston mukaan.


VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi sekä kopio piuhakauppa.com tilausvahvistuksesta

Palautusosoite: Joni Ahola Ruohoniementie 92 41340 Laukaa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Tuote katsotaan vastaannotetuksi 5 päivän päästä sen lähettämisestä.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@piuhakauppa.com tai puhelimitse numeroon 050 5757608.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

piuhakauppa.com käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.